Pi-víz Centrum - Egészségbolt

Az egészség forrása


06-30/250-7970
 

Pi - víz 1 liter Csak az üzletben kapható, a házhozsállítást nem tudjuk megoldani.

Kategória: Pi termékekPí víz
Cikkszám:
CK-439

Ár: 70 Ft

MI A PI-VÍZ?

A legtermészetesebb víz, a mindennapi egészségünkért.

A víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcserre folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezettel. Erre adhat megoldást a Pi-víz mely a lehető legjobban hasonlít az élő szervezet sejtjeiben található folyadékhoz.
A Pi-víz többszörösen szűrt, magas tisztaságú, stabil szerkezetű rendezett víz.
A szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek csak steril és rendezett molekulájú vizet tudnak beépíteni. A szervezetben működő több szintű tisztítási folyamaton keresztül haladt vizet nevezték el a japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóeleme. A pi- technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű és szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék állagával, tisztaságával és szerkezetével azonos.
A Pi-víz tisztítja és regenerálhatja a beteg sejteket. Elősegítheti a szervezetben felhalmozódott méreganyagok kiáramlását, javíthatja az általános egészségi állapotot.
A Pi-vizet az eredeti japán Life Energy készülékkel állítjuk elő, miután 5x megszűrjük, így a Pi-vizünk forrásvíz minőséget biztosít városi környezetben.
A Pi-víz bármilyen ital és étel készítéséhez ajánlott, megőrzi, sőt kiemeli ételeink és italaink íz-esszenciáit.
Javasolt mennyiség: legalább napi 2 liter
Hatása csak rendszeres fogyasztás mellett érvényesül. Káros hatása nem ismert.