Pi-víz Centrum - Egészségbolt

Az egészség forrása

Folyamatosan:
06-30/250-7970
Szerda,szombat:
06-1/326-2731

Gésa balsam

Cikkszám:
CK-449

Ár: 2 450 Ft

 A B.C.S. eljárással kifejlesztett GÉSA kozmetikum család a Pi-víz hidratáló hatását hasznosítja. A sejtek felületén kristályszerűen megkötött, illetve a fehérjék vízburában elhelyezkedő egészséges víz abban egyezik, hogy mindkettő rendezett, azaz Pi-víz. Az idő múlásával ez a rendezettség csökken. A GÉSA kozmetikumok pótolják a hiányzó Pi-vizet, ezen keresztül a Pi-energiát, a bőr és a bőr támasztósejtjeinek regenerálódására.

Valamennyi termék csak természetes alapanyagokat tartalmaz, magas az A- és E-vitamin tartalmuk. Természetes formában tartalmazzák mindazokat a vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, amelyekre az egészséges bőrnek feltétlenül szüksége van. A három krémnek – balzsam, arckrém, szemránckrém – természetesen más az összetétele a megcélzott hatás elérése érdekében, de mindhárom termék a B.C.S. technológia elvei szerint aktivált.

Gésa balzsam: Mélyebb rétegekben javítja a bőr anyagcseréjét, táplálja és regenerálja a sejteket, normalizálja a vízháztartást. Hatása esetenként helyi gyógyszeres kezeléssel ér fel, például makacs sérülések, fekélyek, aranyér eseté.

Gésa arckrém: Célja a hámsejtek regenerálása, elsősorban az irharétegben lévő fehérjék hidrát burkának helyreállítása. Egyensúlyban tartja a vízháztartást, élővé varázsolja a bőrt.

Gésa szemránckrém: Cél a ráncképződés okának megszűntetése, ami részben a hámsejtek fehérjéinek folyamatosan csökkenő vízburkában keresendő, továbbá a szem körüli simaizmok meglazulásában. A krém összetételével az okok megszüntetése a cél.

A GÉSA kozmetikum család tartós használata során nem tapasztalható a hatásfok csökkenése, mert a termékcsaládot a bőrben zajló természetes folyamatok ismeretében alkották meg.

Partnereink