Pi-víz Centrum - Egészségbolt

Az egészség forrása


06-30/250-7970
 

Gésa arckrém

Cikkszám:
CK-450

Ár: 3 690 Ft

A B.C.S. eljárással kifejlesztett GÉSA kozmetikum család a Pi-víz hidratáló hatását hasznosítja. A sejtek felületén kristályszerűen megkötött, illetve a fehérjék vízburában elhelyezkedő egészséges víz abban egyezik, hogy mindkettő rendezett, azaz Pi-víz. Az idő múlásával ez a rendezettség csökken. A GÉSA kozmetikumok pótolják a hiányzó Pi-vizet, ezen keresztül a Pi-energiát, a bőr és a bőr támasztósejtjeinek regenerálódására.

Valamennyi termék csak természetes alapanyagokat tartalmaz, magas az A- és E-vitamin tartalmuk. Természetes formában tartalmazzák mindazokat a vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, amelyekre az egészséges bőrnek feltétlenül szüksége van. A három krémnek – balzsam, arckrém, szemránckrém – természetesen más az összetétele a megcélzott hatás elérése érdekében, de mindhárom termék a B.C.S. technológia elvei szerint aktivált.

Gésa arckrém: Célja a hámsejtek regenerálása, elsősorban az irharétegben lévő fehérjék hidrát burkának helyreállítása. Egyensúlyban tartja a vízháztartást, élővé varázsolja a bőrt.

A GÉSA kozmetikum család tartós használata során nem tapasztalható a hatásfok csökkenése, mert a termékcsaládot a bőrben zajló természetes folyamatok ismeretében alkották meg.