Pi-víz Centrum - Egészségbolt

Az egészség forrása

Folyamatosan:
06-30/250-7970
Szerda,szombat:
06-1/326-2731

Ezüst hidrogél (KOMITO)

Kategória: Kozmetikumok
Cikkszám:
CK-448

Ár: 4 790 Ft

Nagyon hatékonyak lehetnek herpesz,kozmetikai égések, lábgombásodás,szemölcs, pattanás, egyéb bőrrendellenességek, fogíny gyulladás, szájpenész esetén


R-5, Ezüst hydrogél ezüst kolloid tartalommal.

Minden olyan esetben javasolt a használata ahol a gyors, foltmentes hatásra van szükség. Mivel nem tartalmaz zsíros összetevőket, azért ennek a feltételnek megfelel.

Kiszerelés: 30gr tégelyben

------
A kolloid ezüst egy olyan elektro- galvanikus eljárás eredménye képpen jön létre, amely során a szubmikroszkópikus (10-50 nanométer) ezüst részecskéket, 99,999-es (igen tiszta ezüstből)nagytisztaságú vízben oldanak. A részecskéket szuszpenzióban tartja az atomok enyhe elektromos töltése, melynek következtében az ezüst könnyebben hatol be a szervezetbe. Az ezüst egy erős, természetes profilaktikus (antibiotikus) szer.

A jó minőségű kolloidok- a közismeretekben elterjedt nézetekkel szemben- mindig semleges, nem ionos ! atomokból álló, enyhe Zéta potenciállal rendelkező fémhalmazok (átlag 1-50 nm) kolloid állapota. Ezért a jó minőségű kolloidok, lehetőleg a legkevesebb ionos részecskéket tartalmazzák.
Az ionos kolloidok szövet, sejt irritációkat okozhatnak, könnyen vegyületeket alkotnak melyek már nem hatékonyak, vagy károsak is lehetnek.

A gélek csak vízbázisú készítmények, rendkívül gyorsan felszívódnak, a krémek enyhe zsírbázisúak, tovább maradnak a bőr felszínén, lassabban szívódnak fel.

Ezért ezek alkalmazását az adott szükséglet, a kezelési szempontok, az akut, vagy heveny problémák alapján kell kiválasztani.

Partnereink