Pi-víz Centrum - Egészségbolt

Az egészség forrása


06-30/250-7970
 

Collango Collagen Peptan kollagén por

Cikkszám:
CK-487

Ár: 5 120 Ft

Nagy aminosav forrás. Túlsúlyban van a glicin, a prolin és a hidroxi-prolin, amely körülbelül az 50%-át adja a teljes aminosav tartalomnak. A glicin és a prolin koncentráció 10-20-szor magasabb, mint más fehérjékben. Ez a nagyon speciális aminosav összetétel biztosítja a Peptan nutri-funkcionális tulajdonságait, amelyek nem találhatóak más fehérjeforrásokban.

A Peptan kollagén gyártója és forgalmazója a francia Rousselot cég. A Peptan vezető kollagén termék a világban. A Peptan bioaktív peptideket kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült natív kollagén. Természetes és antiallergén.

Előnyei:

-könnyen használható
-nagyon jól oldható
-víztiszta oldhatóságú
-hőstabil

A világ népessége öregszik és ennek a folyamatnak megvannak a maga hátrányai.

A főbb egészségügyi problémák:

-csontritkulás és a sarcopenia
-csontízületi gyulladás

Egyre több tudományos bizonyíték van rá, hogy a kollagén peptidek elősegítik a csontok és az izmok egészségét. A Rousselot cég és egyetemi partnereivel folytat kutatás ezeken a területeken. Nagy hangsúlyt fektetnek a tudományos tanulmányokra.

Placebo-kontrollos vizsgálatokban bizonyítani a Peptan hatékonyságát. Kollagén peptidek az ízületek egészségéért: Az osteoarthritis egy betegség, mely elváltozásokat okoz az ízületi porcokban. Az Egészségügyi Világszervezet szerint 50 éves kor felett a férfiak 10%-a és a nők 18% nő szenved osteoarthritisben.

Kiterjedt kutatások azt bizonyítják, hogy jótékony hatással bírnak a kollagén peptidek az ízületi egészségre és csökkenti a vele járó fájdalmakat. Ezt klinikai vizsgálatok igazolták (Jiang et al. 2014).

Összetétel:

Eper íz esetén: Peptan kollagén, aszkorbinsav, természet azonos eper aroma, édesítő: aceszulfame-K.

Maracuja íz esetén: Peptan kollagén, aszkorbinsav, természet azonos maracuja aroma, édesítő: aceszulfame-K.

Semleges ízű: Peptan kollagén, aszkorbinsav. 1 adag tartalmaz: 10g Peptan kollagén, 500mg C-vitamin

Adagolási javaslat: 11g port (1,5 adagolókanál) oldjunk be tejbe, joghurtba vagy bármilyen folyadékba. Lehet fogyasztani ciklikusan, három hónapon keresztül 11g Peptan kollagént fogyasztva, majd elégséges heti 11g-ot fogyasztani vagy állandó jelleggel minden nap fél adagot fogyasztani.

Allergén információk: tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, szezámmagot, mustármagot illetve mogyorót feldolgozó üzemben készült! Figyelmeztetések: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával.

Kisgyermektől elzárva tartandó!