Pi-víz Centrum - Egészségbolt

Az egészség forrása


+36-1-326-2731

Asonor horkolásgátló spray

Cikkszám:
CK-456

Ár: 5 600 Ft

AZ ASONOR EGY FELHASZNÁLÓK KÖRÉBEN ELVÉGZETT FELMÉRÉS SZERINT A LEGJOBB HORKOLÁS ELLENI SPRAY

 

A horkolás azt jelzi, hogy alvás közben a légzés korlátozott, aminek az az eredménye, hogy a horkoló, az éjszaka folyamán nem piheni ki magát kellőképpen. Minél hangosabb a horkolás, annál inkább leszűkül a toroknyílás, ami az alvás közbeni légzési problémákhoz vezethet.

A nemzetközi klinikai tanulmányok is megállapították, hogy:

  • A krónikus horkolóknál, háromszor gyakrabban fordul elő fejfájás és migrén, mint azoknál, akiknek a horkolással nincs problémájuk.
  • A horkolók nemi vágya és a teljesítőképessége is jelentősen csökkent.
  • A horkolónak többnyire hanyatlik az életminősége is.
  • A krónikus horkolásban szenvedő nőknél kétszeres a szív- és érrendszeri betegségek veszélye.

Egy egyetemi kórház klinikai vizsgálatai folyamán, amelyen összesen 218 fogyasztó (és partnere) vett részt hat hónapon keresztül, megállapították, hogy a résztvevők 70%-a a vizsgált időszak idején sokkal kevésbé vagy akár egyáltalán nem horkolt az Asonornak köszönhetően. A résztvevők válaszaiból az is kiderült, hogy a termék azok esetében is segített, akik általában torokszárazságra panaszkodtak.

Az Asonor ® egy orrspray, amely úgy működik, hogy megnedvesíti a nyálkahártyát és részben megfeszíti az izmokat a torokban. Ez azt jelenti, hogy a lélegzés könnyebb lesz és reggel nem érzünk szárazságot a torokban.

A spray speciális alkalmazásmódjának köszönhetően a készítmény az orron keresztül közvetlenül a torokba jut.

Partnereink