Pi-víz Centrum - Egészségbolt

Az egészség forrása

Folyamatosan:
06-30/250-7970
Szerda,szombat:
06-1/326-2731

Aktív balzsam

Cikkszám:
CK-508

Ár: 4 990 Ft


Aranyér kezelés házilag - hogyan kezdjük el?

Aranyér kezelése otthon, egyszerűen és biztonságosan?
facebook

* A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. További információk a Felhasználási Feltételek oldalon olvashatók.

A weboldalon található információk aktualitásáért, pontosságáért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget, azok kizárólag tanulmányi célt szolgálnak, nem tekinthetők reklámnak. Az információk jellegét tekintve, azok nem tekinthetők egészségügyi tanácsadásnak. Egészségügyi kérdésekben, kérjük a weboldal Látogatóját, hogy kérje ki a megfelelő szakképesítéssel rendelkező egészségügyi szakember, természetgyógyász véleményét, javaslatát.

A weboldal üzemeltetőjének előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül a weboldal tartalma nem másolható. A weboldallal kapcsolatos és a weboldalon található szellemi tulajdonhoz fűződő jog tulajdonosa a weboldal üzemeltetője, illetve a weboldal üzemeltetője által felsorolt szakértők. A weboldalról letölthető tanulmányok, dokumentumok, információs anyagok kizárólag változatlan formában, pontos forrásmegjelöléssel használhatók fel.

 


Külső aranyér

Az Aktív Balzsam hatékonysága

Hatékony összetevőknek ( Ginkgo Biloba) tudható be, hogy a fájdalom viszonylag rövid időn belül csökken, majd megszűnik /esetenként több időt is igényelhet! /. A rendszeres használat és a kitartás hozza meg a várva várt eredményt. A külső aranyér csomók megszűnése után, megelőzésként használja a balzsamot, így elkerülhető az újabb csomók kialakulása.

Azt mindenki tudja, hogy minden esetben „egyszerűbb” és fájdalom mentesebb a megelőzés, mint a hosszadalmas kezelés. Ez a bölcsesség az aranyér otthoni kezelésénél is igaz.
AKtív Balzsam

Használat előtt - hatékonyság növelése

Szintén bevált, kiegészítő gyógymód lehet a kamilla kivonat/esszenciás meleg fürdő (ezt vérzés esetén kerüljük!).

Ez a relaxációs tevékenység drasztikus módon segítheti a szervezetet a gyógyulásban. Nem egyszerűen mentális nyugalmat biztosít ez a fürdő, hanem a sejtekben indítja be azokat az öngyógyító folyamatokat, amiket stresszes állapotban nem lehetséges. Sajnos kevesen tulajdonítanak jelentőséget az apró részleteknek, pedig ezekből az apró lépésekből áll össze az egész(ség).

" 

 

Partnereink