A természetes vizek rezgéstartománya 128 Hz, a Pi-vizé 53,2 Hz, annyi, mint az élőlényeké. Az köztudott, hogy a szervezetünk nagyobbik része víz. Amikor megszületünk

96%-ban Pi-vizet tartalmaz a szervezetünk. Ahogy idősödünk , úgy romlik a bennünk lévő víz minősége , a természetes halál beálltakor már csak 58% Pi-vízet tartalmaz a testünk. A szervezet jelzi a Pi-víz csökkenését az öregedéssel, de a betegséggel is. A Pi-vízben nincs romlás , bomlás.

A Pi-víz négy nagyon fontos dologban tér el a csapvíztől, az egyik a tisztaság. A csapvizet 12 tulajdonságcsoport alapján ellenőrzik, az amerikai hadsereg 51 paramétert mér,  mi 83 szempontból vizsgáljuk a vizünket. Ebben nincs se gyógyszermaradvány, se növény védőszer, rovarölő vagy tisztítószer. A mi készülékünkben a korall felelős az ionegyensúlyért kivonja amiből sok van és leadja, amiből hiány van. A harmadik tényező, hogy milyenek a víz fizikai tulajdonságai az élő szervezeten belül. A Pi-víz viszkozitása, azaz oldóképessége 40%-kal jobb mint a természetes vizeké. Minden életfolyamathoz oldatok kellenek, a jobb oldás azt jelenti, hogy kevesebb energiaráfordítással végzi el a szervezet a dolgát. Nagyobb a Pi-víz felületi feszültsége, stabilitása, vezetőképessége. Az élő szervezetben ahol minden az inger -válaszokon múlik, adott esetben ez tényleg az életet jelentheti. Meghatározhatja, hogy egy baktériumfertőzés végzetes-e vagy sem, egy ingerület elég gyorsan célba ér-e és választ kap vagy sem. A negyedik, hogy a Pi-víz bioenergiát tartalmaz. A bioenergia tökéletesen mérhető, fényképezhető. Mindenki látott már aurafotót. A Pi-víz cseppnek is van aurája.

A Pi-technológi  atyja Dr Fülöp László kutatóbiológus és agrármérnök az elmúlt időszakban kétszáznál is több technológiát fejlesztett ki.

Más rezgéstartományú víz kell a növényeknek és más az állatoknak. A növények számára kifejlesztett technológiát egy 30 hektáros gazdaságban próbálták ki és az eredmény elképesztő! Háromszoros lett a termés, a növények szárazság tűrőbbek, nem támadják meg a kártevők, nem rothadnak ,  pedig nem permetezik őket. Ez a legjobb biogazdálkodás! Egyre több mintagazdaság van és nagyon jók a mutatók .

Az a fontos, hogy minél szélesebb körben ismertek legyenek a tények, hogy az emberek  tudjanak róla, hogy milyen fantasztikus dolog.   Van például már Pi-olajunk, ami nem szívódik be az elkészített ételbe, ezért 30%- kal kevesebb kell belőle. A pi-vízhez hasonló nagy fokú stabilitása lévén nem avasodik, többször is fel lehet használni, mert a sütésnél nem keletkeznek benne szabadgyökök, így nem rákkeltő, nem károsítja az immunrendszert.  Sütési hőmérsékleten sem bomlik, így szűréssel az utolsó cseppig felhasználható.

10 ok arra, hogy miért érdemes Pi-vizet fogyasztani
– mert a pi-víz tiszta
– mert a pi-víz javíthatja az általános egészségi állapotot
– mert a pi-víz növelheti a a terhelhetőséget
– mert a pi-víz forrásvíz minőségű ivóvíz
– mert a pi-víz fokozhatja veseműködést és emiatt gátolhatja a vesekőképződést
– mert a pi-víz vízhajtó hatású
– mert, ha pi-vízzel mossuk a hajunkat, beindíthatja a hajnövekedését és megállíthatja a hajhullást
– mert a pi-víztől csökkenhetnek a bőrgyógyászati panaszok
– mert a pi-víz segíthet a fejfájás enyhítésében
– mert a pi-vizet szeretik az állatok és növények is

Dr.Fülöp László kutató biológus előadása.