24 éves szakmai tapasztalatunkkal természetes alapú termékekkel segítünk a mozgásszervi, keringési,kiválasztási, hormonális és emésztési problémák megoldásában és megelőzésében.

Üzletünkben helyben előállított forrásvíz minőségű Pi-víz  kapható.

(A vizet hozott, vagy az üzletben vásárolt kannában árusítjuk.) Üzlet nyitva tartása: szerda 10-19, szombat: 8-14 óráig

Kedves Vásárlónk!

Mielőtt tovább olvasná bemuatkozásunkat, fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy Pi- Centrumunkban az 5 részből álló viztisztító berendezés és  Pi-készülék az eladótérben jól láthatóan helyezkedik el, hogy vevőink mindig figyelemmel kísérhessék a szűrők tisztaságát.   Szűrőinket hetente tisztitjuk, az előírásoknak megfelelően a  Pi- készüléket félévente szervizeltetjük és a Pi-betétet 2 évente cseréljük.  A Pi- víz minőségét  az ÁNTSZ kötelezően ellenőrzi és erről vizsgálati jegyzőkönyvet készít.  Ezeket a jegyzőkönyveket  kifüggesztettük . A készülék mellett található  ivóvíz vizsgálati jegyzőkönyv  igazolja  és garantálja Pi – vízünk minőségét.

A Pi-víz nem gyógyvíz!!                                                                                                                                                                                                               
Pi központunkban kaphatók még  GÉSA kozmetikumok, melyek pótolják a hiányzó Pi-vizet, ezen keresztül a Pi-energiát, a bőr és a bőr támasztósejtjeinek regenerálódására. Valamennyi termék csak természetes alapanyagokat tartalmaz, magas az A- és E-vitamin tartalmuk. Természetes formában tartalmazzák mindazokat a vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, amelyekre az egészséges bőrnek feltétlenül szüksége van. A három krémnek – balzsam, arckrém, szemránckrém – természetesen más az összetétele a megcélzott hatás elérése érdekében, de mindhárom termék a B.C.S. technológia elvei szerint aktivált.

 

Kaphatók még üzletünkben aranyérmes egri borok, amiket adalékanyag mentesen dolgoznak fel. A PI borok különleges minőségű és különleges tulajdonságokkal rendelkező borok. A vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a bor eltarthatóságának ideje sokszorosára növekszik, és miután egy palack bort kinyitottak és félben hagytak, a bor hónapokkal a palack újra lezárását követően is fogyasztható. A vizsgálatok egy másik eredménye szerint a PI bor íze jelentősen jobb az ellenőrző mintaként használt borokénál. Ha egy fogyasztó a PI borból és a kontroll borból ugyanolyan mennyiséget fogyaszt, úgy hogy közben nem fogyaszt alkaloidákat, dohányterméket vagy koffeint, a PI bor fogyasztása nem okoz gyors leittasodást, és nem eredményez súlyos másnaposságot, lényegesen lerövidül a teljes munkaképesség (vezetőképesség) visszanyerésének ideje. A B.C.S. PI technológia selymes ízt ad a bornak, miközben az íz egyszerre erőteljesebb és testesebb.     A Pi bor egy élő bor, amely Pi energiát tartalmaz. Üzletünkben kapható fajták: Chardonnay, Egri kékfrankos-Rose, Egri kékfrankos –vörös , Egri Bikavér, Egri Cuvée- vörös. A PI bor élő anyagként viselkedik, ezért fogyasztása olyan embereknek is megengedett, akik gyomor- vagy bélbántalmakban szenvednek. Tapasztalatok szerint a Pi bor még a gyomorfekélyben szenvedő emberek esetében sem okoz semmilyen irritációt.

 

Reméljük, Önt is hamarosan vevőink között üdvözölhetjük!